onsdag 9. januar 2013

Hvordan det var å bli filmet av Unge Mødre★

Litt om unge mødre: Unge mødre er en Norsk tv serie som går på tv >FEM< . Det handler om mødre som har fått barn i tidlig alder, om hvordan de takler hverdagen. 


Jeg skal være med i unge mødre sesong 10 som begynner å gå på tv om en uke! Så i den anledningen tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om hvordan det var å bli filmet av tv selskapet Rakett;

I vinter 2012 sendte jeg en søknad inn til unge mødre bare for moro skyld. Men ikke viste jeg, at jeg ville bli kontaktet av ett tv selskap som heter rakett, de ville gjerne ha med meg i unge mødre. Når jeg fikk den telefonen virket det kjempe skummelt! Tenkte å tenkte på om jeg turte og være med! Skal jeg la de komme inn i livet mitt og filme eller ikke? Men hvorfor ikke prøve?!

Så kom den dagen de skulle filme for første gang, jeg tror jeg aldri har vært så nervøs i hele mitt liv! Klarte ikke å slappe av og ikke tenke klart. Men så dukket det opp to herlige jenter som skulle filme. De var så koselige og rolige, roet meg fort ned når de kom. Var jo fortsatt ganske nervøs og lurte på hvordan dette skulle gå. Men etter en hel dag med film kameraer rundt meg, gikk det ganske greit. Jeg vente meg fort til kameraet.

De som filmet var så rolige og tålmodige, det var utrolig viktig for meg! De lot meg ta min tid med å tenke over hva jeg ville si og gjøre. De presset meg ikke til noen ting. Opplevelsen med å bli filmet var noe helt annet enn det jeg hadde forventet. Jeg forventet at det skulle være press på ting og jeg ikke kunne klare å være meg selv. Det var ikke slik i det hele tatt. Det var bare en stor herlig gjeng som tok vare på meg, lot meg ta min tid og bare kose oss.

Etter de hadde filmet meg ett par ganger, merket jeg nesten ikke noe til kameraet lenger. Alt ble så naturlig, selv om det kunne være noen stunder jeg ble litt ekstra nervøs, men det klarte jeg å komme meg fort over.
Det var veldig morsomt og bli filmet. Fikk mye fin tid i sammen. Filmteamet gjorde dette til en morsom ting og ikke slitsomt. 

Så må si at alt ble bare veldig positivt. Fikk også se over film klippene de hadde filmet av meg for å godkjenne de. Syntes de har vært kjempe samarbeids villige og tar meg for den jeg er. De har ikke prøvd å forandre på meg. Noe jeg er kjempe glad for. 

Alt virket jo så skummelt i førsten, men nå må jeg si at det er noe av det mest spennende jeg har vært med på. Hadde jeg fått muligheten til å bli med engang til, hadde jeg takket ja med engang! Jeg anbefaler virkelig å sende inn en søknad, ikke bare for å komme på tv.. Men for den flotte tiden du får sammen med herlige mennesker. Og pluss at du kan hjelpe andre unge mødre med å vise det at det finnes flere unge mødre som takler hverdagen. 

Det er jo slik at FEM søker nye unge mødre! Jeg anbefaler virkelig å sende inn en søknad. Det er faktisk ikke så skummelt som det ser ut som. De støtter deg og henger deg ikke ut som en grusom person, de prøver virkelig å vise hvem du virkelig er. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg turte å bli med. 

5 kommentarer:

 1. Så bra skrevet Sarah <3 Gleder meg veldig til å se dere på tv, en vakker mor og en vakker sønn! <3 Du må si ifra hvilken dag og klokkeslett det er og hvilken kanal <3 Hjertelig hilsen Elisabeth W<3

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Ja det skal jeg søta! :) <3

   Slett
  2. Barbro Nustad Vaage10. januar 2013 kl. 01:31

   Synd jeg ikke fikk sett det. Vet du om det sendes i reprise?

   Slett
  3. Det har ikke kommet ut på tv enda :) Sesongpremièren er 16 januar kl 21.30 jeg kommer inn i 7 episode :) Altså 6 februar :)

   Slett
 2. hvorfor er du ikke på blogg.no lengre ??
  Fint at du svarer i kommentar på bloggen min slik at jeg får med meg at du svarer ^^

  SvarSlett

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.