fredag 20. september 2013

Oppussingen fortsetter

Vi er jo langt i fra ferdige i huset.. Mye står igjen og vi må bare ta litt etter litt.. Nå er det store utgifter på drenering, elektriske, nye vinduer og lister.. Og alt dette burde være ferdig før jul.. Og ikke nok med det, så skal vi jo pusse opp barnerom fra bunnen av, nytt gulv, vegger og tak.. Slik er det å ha kjøpt gammelt hus. Men vi står på. Takk til gode venner og bekjente har vi fått en god del hjelp. Dette er noe som vi ikke hadde klart oss uten. Nå er vi i gang med å bytte vinduer. Drenering og listene tar vi rett etter vinduene er oppe.. Så da er det klart for oppussing av barnerom. Skal bli deilig å få lillebror sitt rom ferdig, er jo så mye baby ting som ligger og flyter overalt som gjerne skulle ha fått en plass på ett rom. 
Er igrunn lei oppussing nå, har vært en del hektiske måneder nå.. Hadde vært deilig å se en ende på alt! Men det kommer.. Har heldivis en ganske handy mann som hiver seg på prosjekter som bare det! En smule stolt kjæreste er jeg. 
Her er rives det gamle vinduet ut, og nytt skal inn.. Skal bli godt med varme på soverommet til meg og Henrik. Deilig å få byttet ut gamle kalde vinduer til nye. 

Bare se så bra det blir.. Imorgen skal vi legge lister og foring rundt vinduet! Da er soverommet til meg og Henrik 100% ferdig, åh for en deilg følelse.. 
De neste vinduene som skal byttes er baderomsvindu og vindu vi har i hallen her. Vi har også bestilt ny veranda dør. Så nå er hele huset pakket inn med nye dører og vinduer, godt å få det gjort før vinteren.. Særlig fordi de gamle var så tynne og ødelagte.. Må si det har vært en del kalde netter her.. Men nå er det endelig slutt på det!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.