Om oss

Hei mitt navn er Sara Emilie Ekelund. Jeg ble født 30.04.1993. Og vokste opp med min herlige familie her i Råde. Jeg bor enda i Råde med min egen fantastiske familie på snart 4. Fikk min første sønn da jeg kun var 17 år.. 01.10.10, da kom lille perfekte David-Elias til verden med sine 3930g og 49cm lang. Vi var med på unge mødre i sesong 10.. Men mye har endret seg siden den gang.. Jeg har aleneforsørger ansvar for David-Elias, pappaen var tilstede i en liten periode, men siden det har vi ikke hørt noe fra han. Les litt om det >HER< Men nå har fantastiske kjæresten min Henrik tatt over ansvaret med å være pappa til han.. Og nå venter vi gutt nr 2 i sammen. Vi eier ett lite hus her i Råde som vi har pusset opp. Vil du se mer av huset kan du titte >HER<. Kan si vi lever det "normale" familieliv. Oppturer og nedturer.

Jeg er personlig kristen og er stolt av det! Jeg elsker menigheten min og alle menneskene som lever rundt meg. Jeg har ikke gått ferdig noe skole enda men håper på å gjøre det etter barn nr2. Ellers har jeg veldig lyst til å gå bibelskole. Jeg vet ikke hva livet mitt bringer meg enda med valg av karriere, men jeg håper på å finne ut av det ganske snart!

KOMMER MER..2 kommentarer:

 1. Hei!

  Så utrulig kult da va å komme over bloggen din! Eg e sjølv ei personlig kristen, 19 år gammal jente som blei gravid som 16 åring :)
  So no slepp eg å føle meg som den einaste kristne som har unge og ikkje er gift - enda ;)

  Guds velsigning til deg og David-Elias!

  SvarSlett
  Svar
  1. Såå koselig! Gud velsigne deg og dine også! :)

   Slett

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.