tirsdag 18. desember 2012

Min lille familie★

Mitt lille barn! Elsker deg min lille David-Elias. Du fortjener kun det beste av det beste! Du vokser så fort. Mamma rekker nesten ikke å få med seg alt. Elsker å tilbringe tid med deg! Du betyr uendelig mye for mamma! Du er Mitt liv! Du er ett liv, uendelig verdi!

Jeg skal alltid stå ved din side, uansett hva! For du er min og jeg er din! -Klem mamma.

Tenk at jeg får lov til å oppleve få ett så fantastisk barn! En så vakker sønn! Føler meg evig takknemlig.

Det er jo selvfølgelig ikke en dans på roser å ha barn. Men kunne ikke ønsket meg noe mer enn David-Elias. Han er mitt liv! En stor grunn for å våkne med smil om munnen. Selv om det er bare meg og David-Elias så er vi en perfekt familie på 2. En familie handler jo ikke om hvor mange personer en familie er. Men kjærligheten! Størst av alt er kjærligheten! Og kjærligheten er oss!

Jeg har gjort mye feil i livet, men hvem menneske kan si at h*n er feil fri? Vi har en lang vei å gå igjen, men den veien er fantastisk! Med oppturer og nedturer. Og det klarer vi, for vi er en sterk familie! Vi har alltid støtte rundt oss. Alltid kjærlighet. Alltid lykke!

Er bare så evig takknemlig, takknemlig for alt rundt oss... Vi har opplevd mye vondt den siste tiden, men nå er vi super lykkelige! David-Elias er lykkelig og jeg. Hva er vell bedre enn det? Livet går sin riktige vei. Er så glad for det. Bare smiler.. Bare er lykkelig!

-Følelser og alt det der..  

7 kommentarer:

 1. Så utrolig fint skrevet, Sara! :-) Bra dere har det bra, det viktigste er kjæræligheten og at dere har det bra og klarer dere sammen! :-) Masse lykke til videre til både deg og David Elias, sikker på at han får en kjempe bra oppvekst! Du har en veldig bra og snill familie :-)

  Mvh Celine Olsen :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig kommentar! Snille og gode ord. Takk! :-)

   Slett
 2. Så vackert skrivet!
  massa kramar och kärlek till dig!

  kram från en ny läsare

  SvarSlett
 3. Svar till sara:
  hur har du det idag då?
  vill du göra ett länkbyta nångång? kommer fortsätta läsa din blogg
  kramar

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja men det kan vi! :)

   Så koselig, alltid hyggelig med nye lesere! :)

   Slett
 4. va roligt att höra :D
  hur är det med dig kring jultiderna?

  SvarSlett

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.