mandag 3. desember 2012

Menigheten vår!

Tenkte jeg skulle skrive litt om menigheten vår.

Sion Pinsemenighet:
http://www.sionraade.com/

Vi er ikke så mange ungdommer i menigheten, men har fått til ganske bra med ungdoms møter selv om. Noe jeg elsker å gjøre, det er å dra på disse ungdoms møtene! Vi er ikke så mange, men fy så bra møter vi får til! Vi har det gøy og koser oss i sammen! Med god mat, bra preken og flott fellesskap. Er kjempe fornøyd med den flotte menigheten vår! Som en stor familie, de støtter deg uansett! Alltid koselig å komme innenfor disse dørene! Smile, le og kose seg! Sammen med Gud og andre mennesker som har den samme tro.

Unge mødre var med på å filme litt av menigheten. Så gleder meg til å se dette! Vise mennesker at du ikke blir dømt, men har masse kjærlighet..

Selv om jeg er kristen og troende, så gjør det meg ikke til en bedre person. Bare det at jeg har en tro, en tro der jeg kommer til himmelen. Sikkert mange som syntes dette er rart! Men mennesker er forskjellige og tror forskjellig.

Som jeg koser meg når jeg er på Sion! En ekte menighet med ekte mennesker.

Her er vi en gjeng ungdommer på ett møte. Koser oss med karoke og etterfulgt av pizza.Vi finner også på mye rart med ungdoms gruppa. En gang i året drar vi opp til Våler kick off senter. Da er det somo bryting, tau bane, paintball, strikk basketball, okserodeo og helikopter flyvning. Dette er noe jeg ser frem til hvert år. Beste delen med sommeren. Grille og kose oss med masse morsomme leker for ungdommer og voksne.

Stolt å være Kristen!  

2 kommentarer:

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.