tirsdag 2. oktober 2012

Litt om Unge Mødre


Det å bli filmet til unge mødre

Som dere fleste vet skal jeg, David-Elias og pappaen til David-Elias være med på ungemødre serien som begynner i november(uke 46 tror jeg).

Så kan jo jeg begynne å fortelle litt hvordan det var å bli filmet av dem:
Første gangen de skulle komme hjem til meg var jeg kjempe nervøs. Jeg viste nesten ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Tenkte; ånei hva er det jeg har blitt med på?!??! Men to søte jenter kom inn døren med ett film kamera og lys. Jeg var veldig spent. Litt rød i ansiktet også tror jeg. Var ganske flau ja! Men det gikk bra. Vi kosa oss og spiste litt sammen før vi skulle filme. Alt gikk kjempe bra, men fikk noen ganger, oi hva skal jeg gjøre nå? Hva skal jeg si nå? Sa jeg noe feil nå? Men det gikk over fort, selv om jeg måtte si ting flere ganger så ble det jo bra. Pappaen til David-Elias syntes at det ikke var så spennende som jeg syntes, han ville egentlig ikke bli filmet så mye. Men det var greit, de fikk det de ville ha.
Når jeg skulle sitte på en stol og bli stilt spørsmål var det verste.. De hadde mange lamper på meg og det ble kjempe varmt. Jeg ble ganske rød i ansiktet etter hvert. Ganske flaut, men det ordner seg. Jeg er jo bare ett menneske jeg også.
 
Jeg har jo fått sett over alle klippene som skal bli sendt ut på tv. Er kjempe fornøyd! Men jeg syntes jeg så kjempe tykk ut når jeg satt på den stolen for å bli stilt spørsmål. Haha fikk jo DEN KJEMPE store dobbel haka. Men men sånn kan det gå, ser normal ut ellers på de andre klippene. Alt i alt er jeg kjempe fornøyd med alt de har gjort, har rett og slett ingenting å klage på. Det er mange som sier at de blir klippet til og styrt med, men sånn er det jo litt av. Men det er jo faktisk vi som sier det vi sier. Og ungmødre film teamet sier jo heller ikke hva du skal si.

David-Elias syntes det også var litt spennende noen ganger, men ellers brydde han seg ikke. Det var ett par ganger han skulle teste og ordne med kameraet. Men det var ganske naturlig hele tiden egentlig. Så det er jo jeg kjempe fornøyd med.


Så nå går jeg bare å gleder meg til vi kommer på tv.

Lagde dette innlegget for det var noen som lurte på om hvordan det var å bli filmet. 
Er det noe mer dere lurer på er det bare å skrike ut! 

2 kommentarer:

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.