tirsdag 5. mars 2013

Enda nye prøver tatt

Les litt om sykehusbesøkene:  David-Elias hadde fått time til nye prøver, idag ang stoffskifte. Tydeligvis var de siste prøvene han tok unormale, og det må jo følges opp. Så enda engang inn på sykehus for å ta prøver. Er så lei! Heldigvis er jo ikke dette et stort problem, men føler at David-Elias alltid har noe å slite med. Siden gutten ble født har han hatt problemer med forstoppelse. Men nå har heldigvis legene tatt oss på alvor og David-Elias går på faste "medisiner" for å motvirke forstoppelse. Og de fungerer så og si, noen ganger diaré, andre ganger får han ingenting ut og andre dager er alt helt fint. Godt at det ikke er lenge til neste sykehusbesøk for oppfølging av magen. 

Hentet David-Elias tidlig i barnehagen for å dra til Moss sykehus for nye prøver. David-Elias er ganske redd leger etter sist sykehus opphold. Men fort over gikk det, og en liten premie ble det for å ha sittet stille under blodprøvene. 
En stolt liten gutt som fikk sjokolademelk. Alt blir jo bedre med sjokolademelk! Som dere ser så har David-Elias fått en fancy tatovering av Knerten på kinnet. Noe jeg var helt imot, men når han er på besøk hos onkel, så er han på besøk hos onkel. Da har mammaen tydeligvis ingenting å si. 

Da satser jeg på at de nye blodprøvene er fine, og ikke er noe galt med dem. Krysser fingrene! Får bare håpe han slipper alt tull med leger og sykehus snart. En stk sliten mamma av det, og tror David-Elias ikke syntes noe særlig om det heller. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.