tirsdag 10. september 2013

Barnerommet til David-Elias

Da tenkte jeg at jeg skulle vise dere rommet til David-Elias. Han har jo endelig fått eget rom. Før har han sovet på samme rom som meg, men avskilt. Du kan se hvordan >HER<. Men nå har han endelig eget rom der han kan rote så mye som han vil. Deilig å ikke ha leker overalt i stua bare fordi det ikke er plass på soverommet. Men nå er det  mye plass! Alikevell er det ikke plass til alle lekene hans, men vi er jo så heldige å ha en loft stue med tv og lekehjørne der også. Blir litt barne etasje der oppe. 
Soverommet ligger i samme etasje som stua, kjøkkenet og badet. Det ligger rett vedsiden av kjøkkenet og har dør fra kjøkkenet og inn på soverommet. Vi har soverom under soverommet til David-Elias, så vi bruker babycall for å høre han om natten. Det har gått veldig greit! 
Soverommet til David-Elias var bare furu vegger før, men det var helt til jeg og lillesøster fikk tak i malekosten og malet rommet. Du kan jo se før og etter bilder:

Slik så rommet ut før. Helt greit, men trengte litt med personlig trekk. 

Sånn ser det ut nå, ingen utstillings rom men ett perfekt soverom til en liten gutt på 2 snart 3 år:
Lek og kos er det på dette rommet. Ikke perfekt, men helt perfekt for David-Elias. David-Elias koser seg kjempe mye på rommet! Kan sitte lenge å leke med biler. (noe han ikke hadde tid til før). Det er faktisk ikke alltid jeg får lov til å gå inn på rommet hans. Og det å rydde, er ett eget prosjekt i seg selv. Han vil ha kontroll og gjerne ha leker utover hele, men det er jo lov når han har eget rom? 


Ser vell at det er nok av leker? Dette er langt i fra alle lekene han har!! 

De hyllene på rommet var vi veldig usikkre på om vi skulle beholde, men etter jeg tenkte litt og fikk råd av min gode mor, fant vi ut at det er jo helt perfekt oppbevaring av bøker, leker osv.. Syntes det ble ganske sjarm på rommet jeg. Veldig glad vi valgte og ha hyllene der. 
Q:Hva syntes du?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.