tirsdag 5. februar 2013

Han har jo egen vilje....

Logget inn på Facebook og så at "ungemødre" gruppa hadde lagt ut video av meg og D-E. Og tenkte jeg bare skulle si litt rundt dette. 

Fikk noen kommentarer under videoen om at jeg "tvinger" D-E til å bli kristen, eller hva h*n mente.. Men hello, det er da altså ikke slik at jeg tvinger han til noen ting. Sier jo også "jeg håper jo han blir kristen" sier selvfølgelig ikke "han må bli kristen". 

Og om kveldene så er det jo sånn at han får velge bok vi skal lese i. Ofte blir barnebiblene valgt men andre ganger drømmehagen osv.. Dette er jo en LITEN del av livet vårt som blir filmet.. De har ikke filmet en vanlig hverdag.. Og de var interessert i å filme det at jeg var kristen. Så det har jo seg ikke slik at jeg går å snakker om Gud og Jesus hvert eneste sekund.. 

Selv om jeg er kristen så er jeg jo en "vanlig" jente. Så det å være kristen er jo mitt valg og INGEN andres. Sånn er det bare.. Lever jo et helt normalt liv uansett om jeg er kristen, det er jo bare det at jeg tror og går i en menighet.. Og som sakt; David-Elias får velge hva han vil i livet sitt uansett! Jeg kommer alltid til å være stolt av han!

Se filmen >her<


2 kommentarer:

 1. Synes det er veldig fint at du leser barnebibel til han. At du velger å oppdra han i den kristne tro, er jo ditt valg og ikke noe alle andre skal ha noe å si på. Gutten får jo velge selv når han blir eldre om han vil være kristen eller ikke, akkurat som alle andre.
  Jeg kommer til å døpe mine barn i kirken, men så skal de få velge selv om de vil konfirmeres i kirken eller ikke. Jeg er ikke kristen selv, har vel egentlig ikke noe annen tro enn at det finnes mer mellom himmel og jord enn hva vi mennesker tror og vet! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er det jeg også tenker. Han får selvfølgelig velge selv. Tvinger han ikke til noen ting! ;)

   Slett

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.