onsdag 23. januar 2013

Sykehusbesøket med D-E

Mandags kveld ringte jeg legevakta for å fortelle at D-E hadde 41 i feber og ikke hadde bæsjet skikkelig på nesten en uke.  De på legevakta fortalte at, hvis han ikke fikk time hos legen imorgen, så blir det legevakt.. Til en doktor skulle han uansett til.. Hadde jo uansett tenkt til å bestille lege time den tirsdagen, etter en god del feber som har kommet og gått den siste uka, og begynte på nytt denne uken. Da er det alltid greit å få sjekket opp hos legen. Bedre å være hos legen en gang for mye enn en gang for lite, tenker jeg da...

//Du kan lese >HER< om D-E sin sist sykehus besøk og litt mer om hva han "sliter" med..//

Fikk legetime på formiddagen, på tirsdagen(altså i går). Han syntes D-E så sykere ut enn ett vanlig sykt barnehage barn. Han tok pulsen og sjekket pusten på han å syntes både pulsen og pusten var alt for høy. Fikk beskjed at det var sykehus med engang! Jeg ble livredd!! Hva har skjedd med lille babyen til mammaen sin nå? Ringte mamma og pappaen min, slik at de også kunne være på sykehuset sammen med oss.

David-Elias kom på barneavdelingen på Fredrikstad sykehus og ble undersøkt med engang. Er så glad vi slapp å vente på venterommet for å få noen svar og bare kom rett inn. Han tok MASSE, MASSE prøver. Legen kom ganske raskt å tok puls og luft prøve. Han kjente på magen til D-E og ble nesten litt sjokkert over hvor stor den var! Legen på kontoret her i Råde hadde ikke tatt magen hans alvorlig  men endelig var det en lege som gjorde det! Han ble "tømt" med engang. Med rør oppe i rumpa og MASSE hyl! D-E gråt; mamma ferdig nå! Og jeg klarte jo ikke noe annet enn å gråte.. Gråt så mye, kunne så sterkt ønske at det var jeg som lå på bordet der med rør og smerte! Det er virkelig vondt å se sitt eget barn gå igjennom så mye vondt.. Men det er jo for å hjelpe..

Legene fikk virkelig tømt magen hans.. Han ble jo kjempe tynn etterpå jo.. Stakkars liten som også hadde vondt i magen. David-Elias var så sliten etterpå, han hadde ikke vært seg selv hele den dagen.. Men etter de fikk tømt magen og gitt litt smerte lindrende så kom formen litt opp igjen. Han klarte endelig å leke litt igjen. Men fort sliten ble han..

Etter mange timer på sykehuset får vi endelig svar på alle prøvene de hadde tatt. ALLE var negative, heldigvis. Så vi fikk dra hjem og overnatte hjemme, men en tur ut på sykehuset måtte vi igjen idag. David-Elias måtte skylle tarmene enda engang med saltvann. Og nye prøver måtte tas, legen er veldig usikre på hva som plager D-E, siden alle prøver er fine.. Nå venter vi bare på svar på andre prøver som ble tatt i dag. De ringer meg så fort de vet noe mer. Både pulsen og pusten hadde roet seg ned. Og jeg måtte ringe dem hvis D-E ikke spiser eller drikker noe..

 Han har ikke spist noen ting enda, men veske har jeg fått i han. Håper på at matlysten er bedre imorgen, hvis ikke blir det en telefon til sykehuset. Dette er den 2 dagen uten mat, han NEKTER å spise, selv om han får servert godteri. Går altså ikke 3 dager uten mat! Han må jo spise litt imorgen... Håpe på det beste!!.
Syntes D-E har vært så flink til å ta prøver! Jeg er så stolt av VERDENS BESTE PRINS! Mitt barn betyr alt for meg.. Elsker han så høyt!!! 

2 kommentarer:

 1. Stakkars liten :( Lille gutten min på 4 år sliter også med forstoppelser, så hele vinteren må vi ta Lactulose og stadig slike miniklyx. :( Det er ikke morro. Håper D-E kommer seg fort.

  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er ikke noe gøy altså! :) Uff, håper det går bra med din lille også.. Takk søta! :)

   Slett

Hei! Koselig at du vil kommentere bloggen min. Men uhyggelige kommentarer blir dessverre ikke godkjent.